Gheorghe Ivanov

Bună ziua, vin din Bacău. Am avut două implanturi și două retratamente la măsele, facute la clinica Prodentis Clinic. Foarte profesionist, foarte rapid, nedureros și foarte igienic. Mulțumesc din nou tuturor!

Andreea Mocanu

Vreau să ofer mulțumiri doamnei Dr. Alexa Ioana și întregului personal  pentru tratamentul stomatologic oferit. Sunt extrem de mulțumit de noile coroane! Voi recomanda cu drag clinica dvs. stomatologică și altor oameni.Mult noroc și cât mai multe zâmbete frumoase!

Rusu Marin

Dacă sunteți în căutarea unui medic stomatolog întelegător, răbdător și foarte profesionist, vi-l recomand cu mare drag pe Dr. Alexa Vlad, pe care l-am cunoscut la Prodentis Clinic. Este foarte prietenos și amabil și poți spune că îi pasă cu adevărat de pacienții săi. Nu am fost niciodată un mare fan al mersului la dentist, dar el a reușit să îmi schimbe perspectiva.

Vă mulțumesc pentru această ocazie!

Popa Munteanu

Aș dori să mulțumesc din tot sufletul pentru tratamentul pe care l-am primit în cadrul clinicii Prodentis Clinic . Sunt foarte recunoscător pentru grija pe care mi-au oferit-o medicii stomatologi. În opinia mea, majoritatea persoanelor menționează doar experiențele neplăcute, însă eu vreau să laud această clinică. Personalul a fost foarte amabil și întelegător iar, printr-un […]