Această ramură a stomatologiei a apărut ca răspuns la nevoia unui zâmbet cât mai frumos. Se adresează dorinței de dinți sănătoși, aliniați corespunzator, de culoare uniformă și cât mai luminoasă, cu aspect tineresc. O nouă tehnologie avansată oferă mijloace pentru a face acest vis real, iar aici, la Prodentis Clinic, medicii nostri vă pot ajuta să vă îmbunătățiți zâmbetul și încrederea cu  tratamentele adaptate pentru dumneavoastră.

Pașii spre a avea un zâmbet satisfăcător

Un zâmbet strălucitor începe cu detartrajul cu ultrasunete, periajul profesional și îndepărtarea petelor de pe dinți, folosind un jet de aer cu o soluție de bicarbonat de sodiu sau micro-abraziune. Veți vedea imediat schimbarea culorii, iar dinții dumneavoastră își vor recăpăta strălucirea naturală.

Când există carii dentare care pot fi destul de avansate, culoarea, forma sau poziția dinților sunt inacceptabile, dinții pot fi acoperiți cu coroane ceramice, cu sau fără support metalic. Un efect estetic excelent poate fi obținut cu fațetele dentare și coroanele de ceramica pe zirconiu.

Dacă dinții sunt aliniați greșit sau dacă spațiul interdentar este largit, problema poate fi rezolvată cu aparate fixe din safir sau ceramica, complet neinvazive, chiar și pentru adulți. In ciuda duratei tratamentului, rezultatul final merită complet efortul.

Există o gamă largă de proceduri de chirurgie orală pentru a ajuta și alte probleme estetice. Pentru pacienții cu dinți lipsă, există soluții protetice fixe pe implanturi de titan.

Când nu ești mulțumit de aspectul gingiilor tale, fie că sunt roșii, umflate sau acoperă dinții prea mult sau prea puțin, te poți folosi de ajutorul parodontologiei. Această ramură a stomatologiei folosește proceduri chirurgicale specifice sau medicamentoase pentru a ușura cele mai multe din problemele de acest tip.

În cadrul clinicii noastre, o echipă de profesioniști amabili și prietenoși colaborează pentru a vă oferi cel mai frumos și sănătos zâmbet, fiind o carte de vizită perfectă. Suntem cunoscuți pentru priceperea, dăruirea, eficiența și rezultatele frumoase care trec testul timpului.